Tekil Mesaj gösterimi
  #19 (permalink)  
Alt 04-07-2009, 18:56
alchemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alchemy alchemy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
-

Kafam güzel değil şu anda. Jargonların hepsi onları çok sevenlerin olsun Önce ille de bir kitabına uydurmak gerekli çünkü. Söylediklerimin arkasında duruyorum. Çünkü öbeklenmek, belli ritüellerin ardına düşmek her yerde var. Hatta en gıcığı entel tayfasındakidir, tabi bana göre. Hiç de öyle tarafsız falan değildir ayrıca iddia olunduğu gibi ve hatta tam tersidir.

O yazımı gıcık bulduğum entellere yazdım. Arasında sayıyorsan kendini, o sana kalmış. Aileye kurum demekle dememek arasındaki o "çok önemli olduğu anlaşılan/veyahut da öyle anlaşılan" farkı ben de bilmek isterdim bu arada. Acaba bu fark ailenin boktanlığı ve bir de boktan şekilde de uygula(n)maları üzerinde nasıl bir değişikik yaratırdı. Neyse. Merak işte sadece benimki.

Saldırmak konusunu ise özellikle tekrarlıyorum. Çünkü aşağılayan ve saldırgan bu saçma sapan entellikler taslama durumları = aşağılık kompleksidir bana göre.

Ha, ayrıca verilen yanıtlara ameliyat titizliğinde yaklaşman ve mm'sine dek savunma yapman da ilgimi çekiyor. Senin bazı şeylere verdiğin önemler kadar başkalarının da önem verdiği başka şeyler var işte, ne yaparsın... Detayda değişik, ama temelde aslında aynıdır bana göre.

Tökezlemişliğim 2. basamaktan geliyor