Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 03-07-2009, 19:43
AlbatrosS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Raporlu Arıza

Kavga etmeyin uleynnnn!!!! Dağıttırmayın bana masayı: hepinize birer kadeh rakı söylüyorum, gevşeyin acuk Geldi bahar ayları; gevşedi gönül yayları zira. Havalar soğuyana kadar sabredin; forumun artık kaşarlarından sayılan biri olarak bunu rica edebilirim sanırım

Konuyla ilgili bir şeyler yazmak isterdim; ama kavganın dayanılmaz hafifliğinden yanlış anlamalar dibe vurmuş. rovereagle bu konudaki üslubun biraz gergin kaçmış, Obero'nun fikirleri de senin tamamen antitezin değil.

Alex, sen niye bu derece sinirlendin anlamış değilim; Rover.'ın cümleleri sana değildi, sana özel mesaj atmadıysa tabi.

Kürt sorunu dolayımıyla ulus-devlet, gerilla, sosyalizm kavramları sıkça tartışılıyor aslında. Bu konuda ciddi bir dezenformasyon zaten var. Bu kadar gerilimli, çatışmalı bir süreçten sonra bu da anlaşılır bir durumdur. Gerek Kürtler gerekse yoksul Türk sınıfların canları feci şekilde yandı. Onu bırakın, bu konu Kürtler arasında da ciddi tartışmalara yol açmaktadır takip ettiğim kadarıyla. Şurası bir gerçek ki, her bölgenin özgün şartları mücadelenin, söylemin ve teorinin yolunu/çizgisini/yöntemini kendisi belirlemektedir. Bu konuda geniş tabanlı, asgari ortak isteklerin bir arada var olduğu toplumsal bir uzlaşı/bloklaşma sağlanabilirse bu diğer konularda da bu bölgenin hatta tüm ortadoğu'nun önünü açabilecek derecede ciddi bir potansiyele sahiptir...

Mey kasemi kırdın yere vurdun Tanrım
Zevkimden edip sanki ne buldun Tanrım
Gül renkli şarabım yere döktün tekmil
Zannım budur ki sen de sarhoş oldun Tanrım...

Hayyam...