Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 01-07-2009, 10:37
rovereagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rovereagle rovereagle isimli Üye şimdilik offline konumundadır
kimliksiz

Ya kardeşim malmısınız geri zekalımısınız benim size Anarşist olduğumu kim söyledi. Geçen obrero beni herkesten Marksist-Leninist olmamı bekleyen biri ilan etti sonra anarşist ilan etti şimdi biri daha çıktı beni anarşist ilan etti şimdi bir kemalizm safsatasıdır dolaşıyor ortalarda. İlla insanları bir tarafa itmek mucburiyetinde olmanıza anlam vermiş değilim.
Efendim neymiş Kemalizm diye birşey oluyorsa Apoizm diye birşeyde olurmuş. Kemalizmi normal karşıladığımı kim söylediki size ... Millet orasından burasından saçma sapan birşeyler çıkartıp ortaya atmış adıda kemlizm olmuş şimdi Apoizm denen birşey aynı yolda ilerliyor.
Ya karşımda adam olsa adamla konuşur gibi gibi konuşacam ama karşımdakiler hangi türden karar veremedim.
Alıntı:
Alex´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Apoizm, reel sosyalizmin sorunlara care getirmeyisiyle ilintili, PKK ye ozgu, temelde bir ulusun ozgurlugunu ve kollektif yasamayi anlatan, diyallektigi maddesel degil, tarihsel irdeleyen bir akim..
Alıntı:
Alex´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
ocalan in savundugu felsefe, anarsizme cokda uzak degil cunki, ulus-devlet anlayisini sinirlari tek irk tek dil gibi kokusmus seyleri red ediyor.
Helal olsun birinci cümlede bir ulusa özgürlük kavramından bahsederken ikinci cümlede Ulus devleti reddeiyor. Ulus-devlet kavramına karşı olupta ulus devlet kurma peşinde koşacak kadar iki yüzlü olan bir adam dan sosyalist kaynaklı bir ideoloji ortaya çıksa ne olur.Hem tam bağımsız bir Kürdistan hemde ulus-devlete karşıyız hemde sınırlara karşıyız hemde Abdullah Öclanın görüşleri anarşizme en yakınmış.... Siz anarşizmi nerden okunuz ya hadi lise felsefe kitaplarından okusanız bir şey demeyeceğim ama gidip birde en önemli anarşist teorisyenleri okuduğunuz halde böyle diyorsanız büyük ihtimalle akraba evliliğinden olmasınız.
Ha birde neymiş Avrupalı anarşistler Pkk nin eylemlerine destek veriyormuş. Avrupalı birkere Türkiyenin nerde olduğunu bilmez.Türkü Arap zanneder.Kürttende haberi yoktur. Bir millete Devlet kurmaya çalışan milletleri ayrı devletler altında toplamaya çalışan emek kavramını bir milletin emelerine ulaşması adına şerefsizce kullanan özgürlüğü sadece bir milletin elde etmesi adına uğraşan bir örgüte destek veren anarşistin ağzına tükürmek lazımdır.
Bu Avrupanın anarşistleride gerizekalı herhalde

Ne Mutlu Milletsizim Diyene!!!!!!!

Konu rovereagle tarafından (01-07-2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir..