Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 30-06-2009, 20:39
obrero obrero isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Alıntı:
rovereagle´isimli arızadan alıntı Mesajı göster
Selamlar, sevgiler
Bundan önceki mesajımda gayet açıklayıcı ve kanıtlayıcı olduğuma inanıyorum.Bana soru sormak yerine git birinci mesajımı bir defa daha oku sorularının cevapları orada Sana laf yetiştirmek niyetinde değilim. Bu arada anarşistim demişsin bu bana Zilan_Azad isimli bir üyeyi hatırlattı kendisi aşırı derecede milliyetçi biri olmasına rağmen ben Anarşistim diye ortalarda dolaşırdı.
Bu arada saçmalarsan seninle tarışmaya girmeyceğimi söylemiştim. Üstelik ulaşmam gereken sonucuda ulaştım...
Umarım sırf sana muhalefet olmak amacında olduğum fikrine kapılmaz bundan sonraki herhangi bir tartışmada söylediklerime ön yargıyla bakmazsın.
Sevgiler................
ne sonuca ulaştığını hiç merak etmiyorum...Çünkü sen kendini ele verdin..."kürt ve türk halklarının federasyonlar içerisindeki gönüllü birliğini" saçma(!) olarak nitelendirerek,ve bu görüşleri savunmayı milliyetçi(!) olarak nitelendirerek ne kadar anarşist(!!!!) olduğunu gösterdin.

Yolun açık olsun kardeşim.İstediğin sonuca var istediğin senaryoyu kur kafanda...Sana kolay gelsin.Kendi besinini kendin üret,domuz misali,oldu mu canım?

İstediğin yorumu yazmakta özgürsün.Ancak,benim için artık görüşlerinin hiçbir değeri yok...

Güle güle