Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 28-06-2009, 01:06
Serdar55 Serdar55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Taze Arıza

Ateizmin tarihinin insanlık tarihiyle başladığını ögrenmem iyi oldu.Haydar başlı esprin de fena değildi.Biz konuya dönelim.
Komünizm arkasına o kadar kişiyi nasıl topladı.Yaratılış gerçeğini ''yalan'' olduğundan bahseden bir teori var.Evrim teorisi çıkmasaydı, Marx'dan bahseder miydik?Evrim yaratılışı inkar ediyor Marx bundan güç alarak ''Tanrı'' yı reddediyor..Evrim teorisi çökerse materyalizmde çöküyor.Yaratılış gerçeği yalanlanıp doğa bilimleri açısından böyle bir teori çıkınca da Marx'da dayanak buluyor.İlla Marx'ın Darwin için söylediklerini yazmaya gerek duymuyorum, okuduğunu düşünüyorum.Yaratılış yoksa, Tanrı yoktur, Tanrı yoksa anti madde'den bahsedilemez demek ki dünya materyalden ibarettir fikrini anlamak zor bir iş mi?

Evrim teorisi bilimi arkasına almaya çalışmıştır bunda da başarılı olamamıştır.Evrimi nesnel bir gerçek yaparak yaratılış fikrini akılla çelştiğini iddia ediyorsunuz.İnanç gibi bir duyguyla yaratılış fikri benimsense niye evrim teorisi bu kadar üzerinde tartışılmaya değer bir konu olur?İslam dini aklı kamil kişiyi kale alır.Bilimle yaratılış çelişirse neden akla vurgu yapar hocalar bu devirde .''Akıl yönünden kaybediyoruz, islamda akıl arka planda kalsın der'' geçerler ve ilmihal kitaplarında ''islam aklı kamillere aranan bir özellik değil'' ibaresi kondururlar.Tefsir kitaplarında da aklı farklı yorarlar olur biter.Benim dedİğim geçerlidir hayla Harun Yahya'la ilgili panel işinde, kendiside istiyor.Aramızda tartışırsak fosil kaynaklarına ihtiyaç duyacağız(getirme imkanım olmadığından), böylelikle yazışmalarımız yarıda kalacak.Bu işin içine çift sarılı yumurtalarına sahip kişiler gelirse ilerleme kaydederiz, yoksa yarıda kalır.

Bir Darwin'i haklı bulan Nazileri de sevecek.Türlerin Kökenine kayıtsız şartsız teslim olduysan bir komünist olmana sorun çıkartacak ne var ki?Bir müslüman adam, özellikle bu işi bilmeden ''eski tüfeklerdenim ama müslümanım'' diyorsa bir baksın kurana ne olduğunu görsün, darul harbi isteyen birisi müslüman oluyor mu gitsin açsın baksın.